петак, 15. јул 2016.

How it occurred to me to open my blog

-Heloou svima,ako je neko od vas zaboravio,ja sam Sanja i od sada vam redovno pisem postove na ovom blogu.♥♥
Odlucila sam da vam ispricam svoju pricu,kako sam ja to dosla na ideju da otvorim blog i sve ostalo vezano za to..


-Za blog sam zapravo prvi put cula od Zorane Jovanovic..Prvo sto sam videla jesu njene slike,koje su stvarno fantasticne..Naravno kako sam kasnije postala njen fan,pocela sam da pratim i dosta njenih prijateljica koje se pored bloga bave  i youtube-om..Naravno da sam na pocetku mislila da je to lako..Kao sto svi misle 'To nije nikakav posao,samo gubljenje vremena za kompjuterom..' mislila sam i ja..Te sam tako jedan dan odlucila otvoriti blog..
-Na pocetku sam imala neki blog,kog se sada vide i ne secam..Tada nisam toliko toga znala o blogu.kao sada..Naime, taj blog je imao svega nekoliko citaoca,i to su koliko se secam bile neke devojke koje su tada takodje pocinjala sa blogom,kao i ja..Taj blog i nije, toliko, da kazem, trajao..Zato,jer sam u tom periodu vec pocela da nailazim na devojke mojih godina,koje su bile dosta uspesnije u tome,njihove slike su bile bolje,jednostavno sam blog je kod njih bio bolji nego kog mene..Pa sam, nazalost neko vreme stala sa pisanjem na tom blogu..Posle kraceg vremena odlucila sam da otvorim ovaj blog..
-Kada sam otvarala ovaj blog,bilo mi je jako tesko da donesem odluku da li ce ovo biti fashion ili makeup blog..Zato sam donela odluku da na ovom blogu bude od svega po malo,xoxo..Za mene je ovo jos uvek pocetak..Da ima,samo 27 citalaca,ali meni to puno znaci..Radujem se svakom komentaru,svako novom pregledu,zato jer jednostavno ja vidim sebe u ovom poslu..Jako je tesko biti originalna,zato jer nas ima dosta koje smo ovako tek pocele..Ali ja vama obecavam da cu od sada redovno pisati postove na ovom blogu,na svaki moguci nacin cu se truditi da budem posebna,drugacija od ostalih..♥♥
-Nadam se da vam se dopada post,obavezno ostavite vase utiske u komentar ...♥

3 коментара:

  1. Pisanje bloga nije nimalo jednostavno, potrebna je predanost, smisao za pisanje i fotografiju, ali pre svega lični pečat, nešto po čemu će tvoj blog biti drugačijii i poseban.Mislim da je ključ uspeha da svako od nas piše sa puno strasti i unese što više svog ličnog pečata. Puno uspeha!! :)
    Vesna - Home Chic Club
    novi post ---> http://vesna-kreativnostidrugesitnice.blogspot.rs/2016/07/another-review-sammy-dress.html

    ОдговориИзбриши
  2. I ja sam takoder nedavno otvorila blog i isto sam tako imala misljenje kao i ti. Znam da sam i dalje dosta nova i da jos mnogo toga nisam naucila, ali vec sada vidim da blog zahtjeva dosta vremena i truda.
    Sretno u daljnjem radu od ♥ :)

    http://anastasijasblog1.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  3. Potpuno se slazem sa Anastasijom!
    I puno srece u daljem blogovanju:)

    Uclanila sam se, ako zelis pogledaj i ti moj blog i ako ti se svidi uclani se:))

    youcantouchtheskybynina.blogspot.com

    ОдговориИзбриши