субота, 29. јул 2017.

Kako se izboriti protiv hejtera i ostvariti svoje snove

- Heej ljudi, eto mene. Danas sam odlucila da odradim malo drugaciji post.Znam da moje postove citaju tinejdzerke i smatram da ce vam ovo mozda pomoci jer mozda vas trenutno prolazite kroz neke momente u zivotu gde vam treba inspiracija,motivacija itd..

1. Hejt komentari
Sa hejterima se maltene susrecemo svuda u zivotu. U skoli, na poslu, na ulici, apsolutno svuda. Ja sam sa time imala jao veliki problem u osnovnoj skoli, jer sam jednostavno trpela to, pa se to tako nagomilavalo. Naravno ceste su bile pojave plakanja, jednostavno samo sam jedva cekala da se zavsi nastava, da odem kuci i vise ne budem blizu takvih osoba. Jako mi je bilo tesko, cinilo mi e kao da oko sebe nemam pravog prijatelja. Samo zelim da naglasim da u koliko neko od vas prolazi kroz takvu situaciju nikako ne dozvolite sebi da mislite o tome da naudite sebi, a kamoli da to pokusate. Najbolje je da kulirate takve ljude i sklanjate se od njih.
Tek kada sam dosla u srednju skolu, shvatila sam da nikako ne treba da obracam paznju na misljenje ljudi koji me ne poznaju dovoljno. Sada recimoi kada mi neko kaze nesto ruzno o meni, ja znam da to nije istina, i da to mene ne pogadja, i samo iskuliram. U koliko odgovorite nekoj osobi koja vas hejtuje to ce samo prerasti u jos vecu svadju i bice gore, zato samo iskulirajte.

2. Snovi vs realnost
Da li ste se nekada nasli u situaciji da mastate o necemu sto je u tom trenutku vrlo ne realno da se ostvari, ja jesam.
Recimo uzecu kao primer, zelite da budete makeup blogger (isprobavae skupu sminku i pisete o njoj), ali bas u tom trenutku shvatir kako nemate dovoljno para za to i odustanete. Ne, nikada ne treba odustati, svaki pocetak je tezak. Ali ako danas ne mozete zaraditi za tu sminku, mozda cete moci sutra, mozda cete moci tek za dva meseca da ustedite od dzebarca kog dobijate za uzinu, kad tad ali ce se ta zelja ostvariti, ako ste uporni.Kad sam bila manja odustajala sam od nekih stvari koje su mi delovale nemoguce, istvari to je bila najveca greska. Sada kada nesto zamislimbi zelim da ostvarim guram napred, ma koliko bilo tesko, ali potrudim se malo bolje i naravno da uspem.


-I to je to za ovaj post, da ne bude previse dosadan posto ima jako puno teksta, ako vam se dopada ovakav tip posta pisite u komentar.
Ljubim vass



9 коментара:

  1. Slažem se sa svim, posebno sa ovim kuliranjem hejtova jer je to definitivno jedna od najboljih stvari koje sam naučila do sada u životu. Odličan post, draga! ♥♥♥

    Novi post -> www.innisall.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. U vezi ovog prvog se pronalazim i sad sam u srednjoj onako ma briga me, pricaj sta hoćeš i ne obazirem se toliko, ali svejedno me zna pogoditi. Mislim kad bi znali da imam blog da bi žešći hejtovi pali, jer eto takvo je današnje društvo. Ako provodis vrijeme subotom na blogu, a ne u disku ku*va si. Tužna istina. I ovo drugo sto si napisala mi je ovog trena trebalo. Želim ne sada, ali do godinu dvije bas biti blog o sminci, a znam da neću imati love logg i ovo je sad stvarno bilo lijepo pročitati i sad mogu nastavit mastat o tome. Vrh post! Svaka čast!




    http://teenorchild.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  3. Kada je u pitanju prvi deo posta slažem se sa svime što si napisala. Apsolutno mislim da nas ne treba doticati mišljenje osoba koji nas vređaju i ako je to doista teško. Mene su u školi ono baš svi kako bih rekla dirali i vređali i jednostavno mi je pukao film što se tiče vređanja i samo sam shvatila da se uopšte oko toga ne trebam nervirati. Takođe se slažem sa tim da nikada ne trebamo odustati od snova. Mislim da svi snovi mogu se ostvariti i da nikada nepostoji neostvarljiv san.
    Objavila sam novi post pa bi mi bilo drago kada bi ga pročitala i ostavila svoje mišljenje u komentaru!Hvala!♥
    Link - http://laurevoir.blogspot.rs/2017/07/5-0-followers-5-days-with-milica.html

    ОдговориИзбриши
  4. Ja sam već odavno napisala jedan ovakav sličan post. Da budem iskrena drago mi je što je blog zajednica gdje nnegativnosti nema, pa samim tim ni hejtera, iako, ako se blog bude razvijao pretpostavljam da će doći ihejteri, nažalost. Sve si divno napisala

    Delilah's Stories | Filmtasticno

    ОдговориИзбриши
  5. Slažem se s tobom draga !
    Odličan post svaka čast !
    http://hisandherway.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  6. Bas zanimljiv post,jako si ga dobro napisala,sve pohvale,imas moj follow♥

    Makeup tutorijal->vjovana2.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Super post! Stvarno sam uživala čitajući,nisam se osobno susretala sa hejt komentarima,ali znam da nije ugodno,drugi slučaj sa snovima i realnosti proživljavam doslovno svaki dan xd i odlično si to napisala-ne trebamo odustati,koliko god teško bilo!

    Novi post je na blogu: https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  8. Great post dear ♥ I love your blog !
    If you want check out my blog.I write about fashion,beauty and lifestyle.Maybe we can follow each other and be great blogger friends !

    http://herecomesajla.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  9. Slažem se definitivno sa svime.Najveća osveta koju možemo nekome napraviti je ignorisanje.JEdnostavno ljude boli vidjeti da vas ne pogađa njihovo mišljenje njihove uvrede.Također,nikad ne treba odustati koliko god bilo teško.Odličan post,smatram da će mnoogima pomoći koji prolaze kroz težak period života što se tiče hejtera.♥

    Bella Place.

    ОдговориИзбриши