среда, 23. август 2017.

Back2School Life Hack

-Heeej svima. Eto mene opet sa novim postom. Dugo sam razmisljala o cemu da pisem i onda sam dobila divnu ideju. Mogu podeliti sa vama par trikova koje mozete koristiti kada pocne skola.
Pa pocnimoo..

1. Obelezite svoje sveske, lenjire
-Prosle godine nisam to uradila, ali cu zato ove uraditi. I sami znate da postoje one osobe koje cesto pozajmljuju tudj pribor jer su svoj navodno zaboravili. Mah, ima i onih koji pozajme ali vise nikada ne vrate. Zato obelezite svoje lenjre na vreme i uvek cete znati da su to vasi.










2. Kako se probuditi uz prvi alarm
-Stvar koju planiram da promenim ove skolske godine jeste budjenje. To mi najteze pada ujutru, zato navijem gomilu alarma. Medjutim najbolje je kada zazvoni samo jedan alarm, ali podesite da traje pola minuta i nekoliko ponavljanja, najbitnija stvar jeste da rlefon udaljite od kreveta, kako bi ste ustali da ugasite i onda nastavite sa vasom jutarnjom rutinom.










3. Kako lakse zapamtiti lekciju
-Sigurna sam da se svima desilo da ne stignu da nauce neki predmet na vreme.Pa eto male pomoci, ako vam je iz nekog predmeta ostala jedna lekcija koju niste stigli da naucite, na telefonu ukljucite aplikaciju za snimanje glasa i glasno citajte. Kasnije mozete preko slusalica slusati gde god da se nalazite, bilo da cekate red na kasi, da se vozite autobusom itd..










4.Kako odrzati budnost
-Sigurno vam se cesto desilo, da dan za danom imate predcas, a vece pre obaveze vam ne daju da legnete ranije. Ukoliko ste pospani i dekoncentrisani, ovo je prava ideja za vas. Ujutro kada ustanete na brzinu skuvate kafu i ponesete je u onoj casi koja zadrzava toplotu (nmg da se setim kako se tacno zove) i na svakom odmoru mozete da popijete kafu, koja ce vam pomoci da se ne uspavate.



5.Trema pred kontrolni
-Kada su upitanju novi profesori nikada nismo sigurno kako ce izgledati prvi test iz njihovih predmeta, zato sledi stres. Odlicna stvarcica koju mozee da uradite jeste da na klupi za vreme testa imate cokoladicu ili nesto slatko.





-Ii to bi bilo to, ja se nadam da vam je post bio zanimljiv.

Zapratite me i na ostalim drustvenim mrezama:
Instagram: @forgetfulperson
Facebook stranica: Girl with flowers
Email: bezelitenemazivota@gmail.com

Ljubimmm vas, xoxo ❤

13 коментара:

  1. Ovi life hackovi će mi definitivno trebati! Odličan post, draga! ♥♥♥

    BTS DIY notebooks -> https://innisall.blogspot.com/2017/08/bts-diy-notebooks.html

    ОдговориИзбриши
  2. Trikovi su super, šteta što nije bilo blogova u moje vreme, divan post mila, dopada mi se ova roze nijansa tvog bloga ♥

    Veliki pozdrav, Kristina ♥

    http://onlyforgirlsbykristina.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Napokon neki unikatan bts post! Jako edukativan i koristan! Pored toga, i ssasvim realan!Hvala na fenomenalnim savetima! Odlican post.


    Visit me, and follow. See you soon. Maleficent

    ОдговориИзбриши
  4. Mnogo mi se dopada ovj post, meni iskreno BTS postovi ne mogu dosaditi, to su mi omiljene stvari trenutno koje volim da čitam na blogu hahah, najviše mi se dopala ideja za kafu, ne znam kako se nisam toga setila... Umseto da je na slobodnim časovima kupujem mogu ovako ... Znam na koju flašicu misliš ali takođe se ne sećam imena nešto termoizolator tako nešto hahah :) < <3 <3


    Boomy's Place

    ОдговориИзбриши
  5. Hmmm.. I meni je buđenje bio jedan od najvećih problema. Ali fora u tome jeste što u koliko god časova uveče da zaspim, ujutru mi neće biti milo da ustanem xD. Zaista obožavam čitati BTS postove iz razloga što možda saznam nešto što nisam do sada, a i baš su zanimljivi! ♥

    heresuniquegirl.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  6. Wonderful blog! I really like text and pictures :)
    You inspire! In the blog I can fall in love :)
    I have a question if you agree to
    Follow for follow on ghc?
    I like to be in touch with interesting blogs :)
    kisses from Poland :*
    ayuna-chan.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Great post dear ! I love your blog ♥
    If you want check out my blog . I write about fashion,beauty and lifestyle .Maybe we can follow each other and be great blogger friends.

    http://herecomesajla.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши