понедељак, 28. август 2017.

Filmovi koje preporucujem

-Heej sima. Eto mene opet sa novim postom. I danas cu sa vama podiliti svoje misljenje o nekoliko filmova koje sam skoro odgledala , a koji su po meni odlicni.
Paaa pocnimoo...

1. Delibal
Za ovaj film sa saznala od neke blogerke, ne secam se tacno kako se zvala. Potrazila sam ga na jutjubu i odgledala.
Glavni likovi su devojka i decko. Devojka je bila jako uspesna u skoli, njen otac je bio veoma strog i pritiskao je da nastavi studije. Medjutim ona upoznaje decka i zaljubljuje se u njega. Kasnije se i udaje za njega, naravno njen otac je protiv toga, a majka joj je umra. Medjutim njen decko ce otkriti da ima neku bolest, tukao bi svakog ko ga iznervira ... Uglavnom, previse sam sada otkrila, ali pogledajte film svakako.












2. Ono sto mi je ostalo od tebe
- Radi se takodje o turskom filmu. Glavni likovi su Elif i Ozgur. Elif glumi glumica koja je u seriji 'Beskrajna ljubav' glumila Nihan. Film je odlican i jako poucan. Uglavnom Ozgur je dete koje je izgubilo roditelje, ziveo je u nekom hotelu. Kada je napunio 18 godina, da bi dobio nasledstvo od svog dede, advokat mu naredjuje da ode da zavrsi skolu u selu, njemu to tesko pada. Ali tamo ponovo srece Elif...







3. A posle (Ya Sonra)
-Takodje tuski film. Name upitanju su muz i zena i u pocetku se prkazuje njihov zivot posle nekoliko godina braka. Zena je bila uspesni arhitekta, medjutim njen muz nije bas prodavao paznju njoj. Imao je neko svoje drustvo. Ona dobija ponudu da uradi neki projekat, sto kasnije dovodi do razvoda. Okej sada sam vam malo vise otkrila ali film je divan i jako mi se opada to to ma srecan kraj.












4. Prom
- U ovom filimu se prvlaci dosta toga interrsantnog. Naime tu su pripreme za maturu. Bas u trenu kada su pripreme bile pri kraju, zadesio se pozar i sve pripremljeno je palo i vodu. Medjutim tokom ponovne pripreme dvoje mladih ce postati par.. 😍😍












5. 10 Things I hate about you (Deset stvari koje mrzim kod tebe)
-Upitanju je romanticna tinejdzerska komedija. Dve tinejdzerke odnosno vec odrasle sestre bliznakinje. Koje su potpuna suprotnost. Jedna voli zabave i izlaske sa momcima, dok druga vise voli da ostje kod kuce. Medjutim imaju oca koji je strog i koji je doneo pravilo 'Ili izlaze obe ili nijedna'.  Da li ce ove devojke otici na matursko vece ili ne, saznajte u filmuu. ❤












-Nadam se da vam se dopao ovaj post. Ostavite vase utiske u komentarima. Takodje mozete mi predloziti neki film.
Ljubimm vas❤

9 коментара:

  1. Nisam pogledala niti jedan od ovih filmova, ali sada svakako hoću. Zadnja dva mi se čine jako zanimljivima. Inače, sjajan post! :)

    Fantastiko World

    ОдговориИзбриши
  2. Prvi film mi deluje zanimljivo, moraću da ga pogledam. :)

    https://wwwthebeautyjournal.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam gledala ni jedan od njih, medjutim, vrlo si ih zanimljivo opisala, tako da cu verovatno pogledati neki, tacnije, sigurna sam da hocu! Odlican post! :)


    https://blogvivalavida3.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  4. Ovo je prva lista filmova na kojoj se nalaze filmovi koje još nisam pogledala, čestitam ti xD
    Čine se zanimljivima, mogla bi ih pogledati :D<3

    tipicnateenagerka.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Ajme,obožavam filmove i zato se uvek obradujem postovima poput ovog! Sjajna selekcija filmove! Ne mogu reci da sam ih sve gledala ali cu im posvetiti vremena jer izgledaju bas interesantno!

    Visit me, and follow. See you soon. Maleficent

    ОдговориИзбриши
  6. Od nabrojenih filmova gledala sam samo 10 things i hate about you i zaljubila se u njega ( i u glavnog lika i film xd ) i taj film sam odgledala više puta! Odličan post!


    novi post
    https://teenorchild.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  7. divan blog :)
    Zapratila sam te, bilo bi mi drago da uzvratis :)

    https://oazalepote.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  8. Pogledala sam samo 10 TIHAY i jako mi je drag,dok ostale nisam, ali vjerovatno budem nekad. Hvala na preporukama! :)

    Minnah's Life

    ОдговориИзбриши
  9. Uuuuu `10 Things` je fantastican film, jedan of mojih omiljenih!

    https://wildflowerforest.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши