уторак, 22. август 2017.

How to decorate a room


-Heeej svima.. Danas sam odlucila da napisem post u kome cu vam pokazati par ideja kako da uredite vasu sobu. 
Pa pocnimoooo.


1. Obicno devojke vole pink ili sarene stvari. Ovo je jako lako za napraviti. Sve sto vam treba su: makaze, papir u boji i ova kao letvica za koju pricvrscujete to. Takodje umesto te kao letvice mozer iskoristiti stari ofinger. Uglavnom nista komplikovalo papir isecete u obliku srca. Zatim kroz srca mozete probosti konopac (onaj tanji) i to zakaciti na tu kao letvicu (ofinger). I cela prica je gotova, vas ukras mozete staviti na zid.



2. Sigurno imate puno slika od kada ste bili mali. Sa prvog rodjendana, sa ovog ili onog slavlja, kada ste prvi put stali na noge i tako dalje. Naravno ako vam se te slike bas i ne dopadaju sigurno imate sa nekog skorasnje desavanja, gde ste bili onako lepo sredjeni, pa i njih mozete iskoristiti za ovu ideju.




3. Dreamcatcher
-Pihh, valjda sam lepo napisala. Uglavnom znate svi na sta mislim, to je hvatac snova. To ima da se kupi kako na netu, tako kod kineza. A ko zeli da bude sam svoj majstor, mislim da i na jutjubu ima kako da napravite sami.



4. U koliko zelite da vam soba izgleda onako tabler (razumete me, hah) , ovo je divna ideja za vas. Mislim da sam ovo videla na nekom sajtu za kupovinu, ali nisam sigurna sada. Uglavno mozete i sami napraviti i ukrasiti. Potrebne su vam: 2 tegle, ali mislim da je bolje da upotrebite limenke, lepak za drvo i metal, manja daska (koju takodje mozete obojiti u bilo koju boju) i suvo cvece. Zalepite limenke za dasku, ubacite cvece i zakacite na zid. Ii vasa soba bude originalna.


-Ii eto stigli smo do kraja ovog posta, ja se nadam da vam se dopadaa.
Ljubimm vas. ❤




19 коментара:

  1. Predvian post. Za mene nikada dosta ideja na ovu temu. Obzirom da smo u pripremama za uređenje doma svaka ideja nam dobro dođe kako bi izabrali najbolju. Hvala ti na ovako divnom postu.
    Želim ti lijep dan, draga!

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post. Mnogo mi se dopadaju tvoje ideje i kako si ih napisala. Sigurno ću neku da uradim i sama jer imam u planu da uskoro malo promjenim sobu. Stalno nešto novo radim u njoj, pa ću tako i sada morati nešto ❤️❤️❤️

    Pratim te: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  3. Predivan post,odlične i veoma korisne ideje.Ne mogu da verujem da tek sad vidim tvoj blog,veoma si kreativna i inspirativna!Dobila si jednog novog člana <3
    Značilo bi mi ako bi i ti pogledala moj blog i možda ga zapratila u koliko ti se svidi
    xoxo Jana
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  4. Joooj, preslatko je. Sviđa mi se svaka ideja i možda ću nešto i iskoristiti.

    ❤️❤️

    laAdda | Kako biti produktivniji?

    ОдговориИзбриши
  5. Post je predivan. Sve mi se veoma dopada.

    Hvala na poseti i divnom komentaru. Uzvratila sam pracenje <3

    https://style-ladies.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  6. Super post i odlični savjeti! Baš trebam malo urediti sobu pa ću se svakako koristi nekima od stvari koje si navela! <3
    novi post je na blogu:https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  7. Taman ovih dana pravim veliko raspremanje i krečenje sobe, ovo je odlično došloo, mnogo su mi se dopale ideje, štaviše nekih se ni sama ne bih setila a prelep su ukras u sobi <3 <3 Tako da... ne mogu dočekati da napravim svoj dreamcatcher i ovo čudno sa slikamaaa <3 <3 <3


    Boomy's Place

    ОдговориИзбриши
  8. Super post! Ja obožavam dekoriranje sobe i izrađivanje raznih stvari, najviše mi se sviđa ono sa fotografijama koje ću uskoro i sama u sobi napraviti :)
    Ako imaš vremena posjeti moj blog -> This is my life

    ОдговориИзбриши