среда, 23. август 2017.

Kiss and cry review

-Heeej ljudi. Eto mene opet sa novim postom. Ovo ce pretpostavljam biti jos jedan izbacen post u kasne sate. Zelim da podelim nesto sa vama. Upravo sa odgledala film Kiss and Cry. I sacu vam napisati recenziju.


-Uhh, odakle poceti. Pa ovakoo. Devojka koja se bavi klizanjem i jako je uspesna u tome, saznaje da je bolesna. Prvo sumnja da je to asma, medjutim to je bio upitanju rak dusnika koliko mi se cini. Ona ima samo sedamnaest godina. I ne samo sto ima podrsku od roditelja, prijatelja i decka, mnogo joj pomaze to sto je jakoo, ali izuzetno jako veliki borac. Veruje u sebe i trudi se da uvek bude nasmejana. Nekako uspeva da se izbori sa tim i sada svi mislimo da je kraj, ali ne. Rak se prosirio na pluca. I nakon dve godine, iskreno uopste nisam ocekivala ovo, ona umire. Da, jako tuzno. Iskreno pustila sam nekoliko suza na samom kraju. Film jeste tuzan, ali cu sada podeliti sa vama par pouka koje sam izvukla iz ovog filma.

1. Zivi za momenat
2. Uvek budi nasmejan
3. Najvecu muku prebrodi pored osoba koje volis
4. Nikad ne odustaj

Ja se izvinjavam ako ovde ima gramatickih gresaka, trenuto ne jedan posle pnoci, nadam se da me razumete. Ali morala sam ovo da podelim sa vama. Uvek budite nasmejani, veseli, budite nevija podrska kada god mozete, jako puno to znaci. Ljubim vas do sutrasnjeg posta. ❤❤❤❤


2 коментара:

  1. Nisam gledala ovaj film, ali planiram. Odlična recenzija, svaka čast! ♥♥♥

    BTS DIY notebooks -> https://innisall.blogspot.com/2017/08/bts-diy-notebooks.html

    ОдговориИзбриши