недеља, 27. август 2017.

My opinion about some of the trends that are popular with us #3

-Heeej svima. Eto mene opet sa novim postom. Posto je bilo toliko dobrih reakcija na prethodni post u kome sam sa vama podelila svoje misljenje o trendovima koji su aktuelni kod nas, odlucila sam da napisem i treci deo. ALI PRE TOGA MORAM DA VAM SE ZAHVALIM NA TOME STO KOMENTARISETE MOJE POSTOVE, MNOGO MI ZNACI TOO. NEIZMERNOO VAM HVALAAA NA TOME. ❤❤❤❤❤❤
- Pa da ne duzim vise, pocnimo sa postom.


1. Michael Kors torbe
- Jako akturlne torbe kod nas. Iskreno meni se dopadaju i razmisljala sam da kupim jednu ali sam odlustala jer ih bas dosta devojka u mojoj okolini ima, a nekako ne volim da posedujem iste stvari kao vecina. Ali svakako su lepe.













2. Jaknice sa stikerima
- Odevni predmet koji najcesce vidimo na devojkama jeste jakna, ovog puta je sa stikerima. Iskreno mozda i ne izgleda toliko lose kada ima jedan ili dva stikera, ali kaza te jakna onako prepuna njih to mi i ne izgleda bas lepo.













3. Majice na pertlanje
- Cesto sam imala prilike da vidim da devojke ovo oblace za izlazak. Meni se iskreno me svidja to 'duboko' pertlanje, ponekad moze bas glupo da izgleda, barem meni.









4. Aura mat tecni ruzevi
- Ovo je bilo bas aktuelno i mogu vam reci da sam ja par puta isprobala ove ruzeve i odlicni su. Nisam bas za drecave boje, ali nema veze. ❤










5. Calvin Klein underwear
- Takodje jako popularan trend kod nas. Moze se videti i na decacima i devojkama. Nekako mi nije bas okej kada neko bukvalno svaki dan nosi, pritom podigne onako iznad farmerki da se primeti..













6. Okrugle naocare
- Naocare iskreno ne volim ma kakve god da su, iz razloga sto ja moram da nosim one za vid.. Medjutim, primetila sam da se dosta nose ove okrugle naocare, kako one za sunce tako i one bez stakala. Meni se bas i ne dopadaju, ali ako nekome dobro stoje, sto da ne.













-I etoo, dosli smo do kraja jos jednog posta. Ja se nadam da vam se dopaoo.
Pisite mi u komentarima sta zelite videti na mom blogu. ❤❤❤

9 коментара:

  1. I ja nosim naočale za vid i primjetila sam kako se isto nose te okrugle sa izrazito tankim okvirom, mislim da se zovu Shiluette (ne znam jesam li dobro napisala) meni se iskreno ne sviđaju jer ja sa njima izgledam kao ženska verzija Harrya Pottera (a postoje ljudi kojima super stoje), dok na primjer imam 'lenonke' za sunce koje apsolutno obožavam :D Što se tiče ostalog slažem se potpuno sa tobom!


    https://elenadoesitall.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  2. Mene izuzetno fascinira kako neki potpuno random odevni predmet postane popularan I onda ga svi zivi hoce, cak I oni u cijem stilu nije :I Majkl Korst torbe su mi se smucile jer ih bukvalno svaka druga devojka nosi hahah

    https://wildflowerforest.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Odličan post, draga! Što se tiče pertlanja, imam jednu majicu na tu foru ali nije preduboko pertlanje tako da volim da je nosim. ♥♥♥

    BTS Life Hacks -> www.innisall.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Odličan post, slažem se sa većinom stvari koje si napisala. 😘

    http://ccaammblog.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  5. Ajme, tako sam se radovala ovom postu, nadam se i nastavku jer su stvarno zanimljivi! Interesantni trendovi, ja ih vecinu gotivim. I sama sam danas pisala post na slicnu temu tako da mi je drago da citam ovo na tvom blogu!

    Visit me, and follow. See you soon. Maleficent

    ОдговориИзбриши
  6. Malo je reći da obožavam jakne, ove sa stikerimaaa su definitivno na wish listi. ;D

    https://wwwthebeautyjournal.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  7. Slazem se sa tobom u potpunosti! :)♥
    Originalan post draga!



    Novi post na mom blogu ♥

    https://blogvivalavida3.blogspot.rs/2017/08/why-school-is-cool-or-is-it.html

    ОдговориИзбриши
  8. Meni su ove MK torbe vrh i bas bih volelada posedujemovu sa slike,post je odslican!♥♥

    Day with me->vjovana2.blogspot.com

    ОдговориИзбриши