среда, 16. август 2017.

Rec - Dve #1 | Planovi za buducnost

-Heeej svima. Evo i novog posta na mom blogu. Ne znam ni sama kako ce na kraju ispasti ovaj post, iz razloga sto ga pisem totalno neplanirno.

- Za par meseci cu eto napuniti sedamnaest godina, za godinu cu vec imati 18. Punoletstvo kuca na vrata. Jako brzo je proslo. Kada sam bila mala toliko sam zelela da budem punoletna, sve je to delovalo lepo, al kako je sve blize nekako opet zelim da budem mala. Nekako znam da sa godina dolaze nova iskustva i tome se radujem, ali dolaze i problemi.
- Kada sam pisala post q&a, odnosno kada ste mi postavljali pitanja, bilo je dosta pitanja tipa 'Posao iz snova' , 'Cime bih volela da se bavim' , itd..
Smatram da sam jos uvek donekle mala da bih odlucila cime cu se baviti u buducnosti. Volela bih da zavrsim fakultet, ali nekako svoju buducnost ne vidim u Srbiji, vec u nekoj drugoj drzavi. Zelela bih da nakon zavrsetka skolovanja odem u inostranstvo, tamo se zaposlim. Nekako tamo vidim sebe.

-Takodje, primetila sam da ima puno mladjih blogerki. Ne nemam nista protiv toga, ali smatram da je bolje da vise vremena provedete napolju sa drustvom, da se igrate, zezate. Verujte, za sve ima vremena, zato sada dok ste mlade iskoristite vreme sto lepse mozete. Jer se tako steknu nalepse uspomene, a za sve ozbiljnije ima vremena kada malo odrastete. Nemoj ovo shvatiti pogresno, ali eto.

-Takodje zelim da se zahvalim svima koji prate moj blog, hvala vam. Mnogo mi znacii, ne odgovaram bas uvek na komentare, nadam se da cu to popraviti.



17 коментара:

  1. Upravo tako, slazem se sa tobom. Pogotovo mi se dopao deo u kom kazes da ima sve vise mladih blogerki koje bi trebalo da provode vise vremena sa svojim vrsnjacima napolju. Jesam tinejdzerka ali malo starija i dosta sam razmisljala da li da zapocnem blog,a za drustvo uvek imam vremena takodje :)♥

    Odlican post! :)

    https://blogvivalavida3.blogspot.rs/2017/08/easy-5-minutes-hairstyles-for-school.html

    ОдговориИзбриши
  2. Nadam se da ćeš se zaposliti u inostranstvu i ispuniti sve svoje želje! Što se tiče ovog dijela o mlađim blogerkama, na neki način se i slažem ali i ne slažem sa tobom, jer ako mlade blogerke vole da pišu i da se bave time - što da ne? Blogovanje im svakako ništa loše neće donijeti, a za druženje uvijek ima vremena. :D ♥ Odličan post!

    Novi post -> https://innisall.blogspot.com/2017/08/bts-backpack-essentials.html

    ОдговориИзбриши
  3. Želim ti mnogo sreće u ostvarivanju svojih ciljeva, nadam se da ćeš uspjeti. Novi sam član tvog bloga. Predivno pišeš. ♥♥♥

    leylaslifee.blogspot com

    ОдговориИзбриши
  4. Totalno te razumijem za punoljetnost,ja cak za pola godine navrsavam 18..Prebrzo,pre!
    Odlican post,kao i ova slika :)
    Novi post pa ostavi komentar i klikni na linkove na kraju ako mozes :)
    --> http://beautyshapes3.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Secam se kao da sam juce bila mala, a eto uskoro punoletna. Prebrzo. Hvala ti puno.❤

      Избриши
  5. Veoma interesantan post, drago mi je sto si podelila svoju intimnost i svoje razmisljanje s nama. Ja ti od srca zelim da uspes u 'svom poslu iz snova'. I sama planiram inostranstvo, nazalost. Takodje slazem se ovo oko mladih blogerki. I ja imam 17, tako da te razumem u potpunosti. Odlicna post.

    Visit me, and follow. See you soon. Maleficent

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti punoo. Nadam se da cemo ispuniti nase zelje i raditi u inostranstvu. Hvala ti. ❤❤

      Избриши
  6. Zanimljiv post! Drago mi je sto si ovo podjelila s nama. Ja isto tako neznam sto bi htjeli biti u zivotu, te koji je moj posao iz snova. Slazem se u potpunosti s tobom.

    http://stroongana.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  7. Great post!
    Can you follow me? I follow you :)

    Have a nice day!
    murasakiiroanu.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Vrijeme tako brzo prolazi! I ja sam već zakoračila u osamnaestu, nikako da mi to sjedne u glavu haha.
    Slažem se s ovim vezano za mlađe blogerke :)
    Uzvratila sam follow!

    shoppingholic-dreamer.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  9. Super post! Nadam se da ćeš uspjeti ostvariti sve što želiš u budućnosti! <3
    novi post je na blogu:https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши