субота, 12. август 2017.

Rec - dve


-Heeej ljudi. Eto mene opet sa novim postom.
-Resila sam da otvorim novu rubriku postova, zove se 'Rec - dve' . U tim postovima cu vam pricati sta se to desilo u medju vremenu sto niste saznali u postovima.
Znam da me poslednjih nekoliko dana nema na blogu, ali ne briniti samo mi je trebalo malo vremena da se odmorim.
Ranije dok nisam bila aktivna toliko na blogu, nije mi bilo jasno zasto neke blogerke ne objavljuju cesto postove, ali od kako sam se aktivirala, shvatila sam da i to moze mnogo da umori, jednostavno samo osetite da vam ponestaje energije i nemate vise toliko inspiracije, ali posle kratke pauze sve se vrati na svoje. Tako da oprostite sto nema postova.
-Daa danas sam bila u shopping, kupila sam par stvarcica, ako zelite  'houl' ostavite komentar.
-Malopre sam skontala da imam 80 clanova na blogu, HVALA VAM PUNOO. Hvala za svaki ostavljen komentar, to meni jako znaci.. Polako se blizimo mom prvom cilju, a to je 100 clanova. Izgledalo je tako nemoguce, a ipak je moguce.. Volim vas sve..
-Uskoro cu napisati odgovore na vasa pitanja.
Ljubimm vas.




7 коментара:

  1. Drago mi je da si otvorila novu rubriku na blogu! Iskreno uživaću čitajući ih. Slažem se mnogo je teško ostati baš u tempu redovno postavljati postove jer to zna ponekad stvarno da zamara i da prosto čoveku treba još malo motivacije i onako se iscrpiš totalno. Odličan post,svaka čast.
    Objavila sam novi post i hvala vam svima koji me podržavate. Bilo bi mi drago kada bi ušla i pročitala post i ostavila svoje mišljenje u komentaru. Hvala!♥
    Link - http://laurevoir.blogspot.rs/2017/08/1-0-0-followers-10-days-with-me_12.html

    ОдговориИзбриши
  2. Ideja za novu rubriku je zaista jako divna. Slažem se da kad budeš redovnija na blogu, umoriš se nemaš inspiracije. I kod mene je isto tako. Pisala sam svakog dana, nekada na dva dana, a nekada na tri dana od početka mog blogovanja. I ponestalo mi je ideja. Zatim sam otišla na mali odmor od dve nedelje, i vratila sam se sa puno novih ideja. Sada ideje pršte iz mene i ne znam koju ideju ću prvo da odradim. Što se tiče haula, definitivno bih volela da ga odradiš, a verujem da bi i ostalo voleli.

    laAdda | Top 5 Wattpad Stories - Action & Adventure

    ОдговориИзбриши
  3. Interesantan post, draga Sanja! Radujem se novoj rubrici, i da, mogla bi nam napisati post o svom danasnjem haulu!

    Visit me, and follow. See you soon. Maleficent

    ОдговориИзбриши
  4. Zanimljiva ideja za novu rubriku i čekam neku priču uskoro!Stvarno si kreativna i originalna :)
    Uniquisi

    ОдговориИзбриши
  5. Čestitam ti na 80 pratilaca i želim ti puno sreće u daljem blogovanju! Ideja za rubriku mi se previše dopada. ♥♥♥


    Novi post -> http://innisall.blogspot.com/2017/08/bts-outfits.html

    ОдговориИзбриши
  6. Čestitam ti na predivnih 80 pratioca, znam koliko to znači, pogotovo nama kada smo na početku. Želim ti puno sreće za dalje, također, voljela bih da pročitam Haul post ❤️❤️❤️

    Visit and follow me ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши