понедељак, 21. август 2017.

Types of girls

-Heeej svima. Eto mene sa novim postom. I danas sam odlucila da sa vama podelim nekoliko tipa devojaka (cura). Nadam se da ce vam se dopasti.

1. Disko devojka
-Svima je poznato da danas tinejdzeri jako vole nocne provode i zurke. Takodje postoje one devojke koje svaki petak provode na splavu, u nekoj diskoteci ili kafani. Da li vi spadate u taj tip?



2. Devojka koja obozava zivotinje
-Sigurno u vasem okruzenju postoji prijateljica (u mom slucaju sestra) koja obozava zivotinje. U stanju je sakupljati zivotinje sa ulice i donosti ih kuci.


3. Devojka koja zavodi pogledom
-Postoje devojke kojima to ide od ruke, a postojebibone druge koje samo pokusavaju al im to uopste ne pristaje.



4. Devojka koja obozava mastanje
-Ovakve devojke ne vidjate toliko cesto na zurkama i bucnim mestima. One najvise vole da vreme provode sa najboljom prijateljicom ili same uz soljicu kafe i dobru seriju.
Moram priznati da sam ja ovaj tip.


5. Devojka koja se promeni zbog decka
- Ii sigurno ste imali prilike da se devojka iz vase okoline promeni zbog decka. Postoje one koje se promene na bolje, a postoje i one koje zaborave drustvo, prijatelje.


-Iii to bi bilo to, dosli smo do kraja ovog posta. Pisite mi u komentarima da li vam se dopadaju ovakvi postovi. U kliko vam se dopadnu, bice ih joss.
Ljubimm vas. ❤





11 коментара:

  1. Iskreno, nisam niti jedan tip djevojaka koje si navela, ali poznajem mnoge takve. Baš je zanimljiv post ❤️❤️❤️

    Pratim te: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post, svidela mi se ideja jako :) I definitivno sam se srela sa svim tipom osobe hahah :) Mogu ti reći da si poprilično kreativna sudeći po celom blogu i postovima I like that <3 <3 <3 <3



    Boomy's Place

    ОдговориИзбриши
  3. Ajme, jako interesantan post, doavno nisam nista slicno citala! Jako mi se dopada tvoja selekcija doduse nikako da se odlucim u koji bih se tim i sama svrstala.

    Visit me, and follow. See you soon. Maleficent

    ОдговориИзбриши
  4. Super post! Baš zanimljiva tema,definitivno tip br. 4. xd <3
    novi post je na blogu:https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши