субота, 9. септембар 2017.

First date | Prvi dejt

-Heeej svima. Eto mene ponovo na blogu. Da bije me bilo nedelju danaa i izvinjavam se zbog togaa. Ii HVALA puno na 124 citaoca, volim vas svee. Hajde da pokusamo da do mog rodjendana dostignemo 150.












- Odlucila sam da odradim post na ovu temu, iz razloga sto znam da sve devojke koje se spremaju za cuveni prvi dejt zanima kako od prilike to treba izgledati. Naravno sve sto cu napisati je ono sto mislim da je uredu, mozda se neko i ne bude slozio samnom, alii...
Pocnimooo.

1. Provokativno oblacenje
-Najveci problem kod nas devojaka jeste taj sto mi danimo smisljamo kombinacije u glavi, a onda nam padne na pamet da nemamo sta da obucemo. Ili smislimo, ali se onda pjavi drugarica sa idejom da treba obuci nesto kratko, usko, itd.. Po mom misljenju za prvi izlazak ne treba preterivati. U koliko sa deckom izlazite u neki kafic ili da prosetate mozete obuci kosulju, farmerke, patike. Mislim da ne treba preterivati, tipa neka prekratka haljina ili prekratka majica. Jer provokativne mozete biti i sa majicom koja otkriva ramena.


2. Jaka sminka | Da ili Ne?
-Smatram da sa sminkom ne treba uopste preterivati. Ma da to je vise stvar ukusa. Ali ono u koliko imate koju bubuljicu, nanesite malo koretkora, blazi sloj pudera, maskru mozete staviti. Nista preterano, da ne ostavite los prvi utisak.

3. Jaoo ovo definitivno moram da napisem. Negde sam procitala nisaxd
sigurna da li na netu ili u nekoj knjizi. Pitali su neku zenu gde je najbolje staviti parfem , a ona je odgovorila 'Svuda gde zelis da te muskarac poljubi'. Ta recenica se meni bas dopalaa.

4. Da takodje kada idete na dejt sa nekim, imajte neki novac kod sebe, u koliko se desi da morate da se vratite taksijem, ili osoba kao zaboravi novcanik kao po serijama xd

-Ii to bi bilo to za ovaj post. Znam da je kratak, ali se nadam da vam se dopaoo. Ljubim vass do sledeceg postaaa. ❤❤

6 коментара:

  1. Mnogo mi se dopada tvoj post i moram da ti kažem da se slažem sa tobom za sve što si rekla ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican post, sve si super napisala! :)


    https://blogvivalavida3.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Sjajan post draga Sanja! Odavno nisam citala nista na ovu temu! Zaista predivno napisano! Apsolutno se slazem kada su odeca i sminka u pitanju, pa čak i novac! Takodje jako mi je simpaticna ova cinjenica s parfemom!

    I follow you. Visit me, and follow back. Hope see you soon. Maleficent

    ОдговориИзбриши
  4. Jako lepo pišeš, slazem se sa tobom za sve, jako lep post ♥

    Veliki pozdrav, Kristina ♥

    https://onlyforgirlsbykristina.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  5. Slažem se sa svime što si napisala,prvi dejt je nešto važno ali opet ne treba previše se sređivati niti pretjerivati oko toga.♥

    Bella Place.

    ОдговориИзбриши