петак, 20. октобар 2017.

Five things I first notice on the boy

-Heeeej ljudi evo opet mene. Moram priznati da me na ovaj post inspirisao decko koji mi se svidja, xoxo. Sela sam i razmislila sta me to zapravo privlaci kod njega i sta je to sto sam prvo primetila na njemu.

1. Boja ociju i pogled
-Prvo sto primetim kod osobe su oci, a ako osoba ima predivne plave oci kao doticni onda to ostane upamceno.
Takodje i pogled je nesto upadljivo, znate da postoje oni momci kojima uopste ne stoji opasan pogled (izgledaju kao da ce nekog pojesti) , dok postoje i oni kojima to bas pristaje.









2. Obrve
-Sledeca stvar koju lyimetim jesu obrve i mogu vam reci da mi se ne dopada kada decko ono bas cupa obrve i imaju onako oblik neki kao da su zene. Uredu, podrzavam one sto malo pocupaju cisto da nemaju kao zbun iznad oka, haha ili da im se ne spoje, ali sve ostalo je preterivanje.

3.Stajling
-Uhh, umem bas da padnem na lepo odevene momke. Jako volim kada se decko obuce onako basic, ali to opet izgleda nekako posebno, jos ako ima i dobar parfem, pa odmah bude zapamcen.












4. Osmeh
-Osmeh je sitnica na koju vecina pada, priznajte da je takoo, zar ne!?











5. Ponasanje
-Ponasanje je zapravno najbitnije kada birate partnera. I jako volim kada prvo uocim kod decka da je kulturan i vaspitan. Je l' i vi padate na ono kada se ponudi da vam prdrzi torbu, kada vam na fii i kulturan nacin kaze da obratite paznju na nesto sto mozda trebate promeniti, kada vam ne da da nosite kese, kada vam udeli kompliment na poseban nacin.












-Ii to bi bilo to za ovaj post. Da li vam se dopao? Obavezno mi pisite vasa misljenja i sta vi prvo primetite na decku/devojci?
A ja vas volimm i pozdravljam do sledeceg posta. ❤❤






5 коментара:

  1. Jako interesantan post, realan, apsolutno se slazem sa tobom! I sama gotovo primetim sve ove stvari i jako su mi bitne!

    New post is on my blog! Visit me, Maleficent

    ОдговориИзбриши
  2. Super post! Obožavam kad dečki imaju plave ili jako tamne oči, to je goals za mene *-*
    Novi post -> This is my life

    ОдговориИзбриши
  3. Zanimljiv post, sve ove stvari takodje i ja prvo primecujem :)
    Zapratila sam te, ako zelis uzvrati :)

    Novi post https://pandawayofficial.blogspot.com/2017/10/todays-outfit-sunny-autumn-day.html#comment-form

    ОдговориИзбриши
  4. Veoma interesantna tema za post *-* Slažem se sa svkom stavkom, posebno sa obrvama jer u današnje vreme poneki muškarci bolje oblikuju obrve nego same žene... tako da ne znam kuda ide ovaj svet i šta jhe ovde muško a šta žensko hahah, inače ja bih dodala još jednu stvar koju obavezno moram zapaziti na rukama.... V E N E hahaha ako nema izražene vene na rukama pogotovo dlanovima, postaje mi manje zanimljiv hahaha, ne znam šta nije u redu sa mnom :(



    Boomy's Place

    ОдговориИзбриши
  5. Apsloutno se slažem s time što si napisala. Meni je ponašanje ipak najbitnije.
    Sve u svemu, jako zanimljiva tema za post, super ideja i odlično si to napisala. :) ♡

    www.whatsupivy.com

    ОдговориИзбриши