субота, 2. децембар 2017.

Afternoon routine

-Heeeej svima. Eto mene opet na blogu. Znam da me nije dugo bilo i izvinjavam se zbog toga. Danas sam ugrabila malo vremena i potrudicu se da vam napisem dva posta.
Upps, umalo da zaboravim. Jos osam dana do drugog blogorodjendana, presrecna sam. Zelim da vam zahvalim na 8,6K pregleda, hajdee da doguramo do 20K. Mozemoo, tooo.❤❤
Takodje do mog sedamnaestog rodjendana je ostalo jos 17 dana, odbrojavanje mozee pocetii. ❤❤

-Nego da se mi vratimo na temu danasnjeg posta, a tema je 'Popodnevna rutina'. Podelicu sa vama rutinu koju primenjujem svakog dana posle skole.

-Naravno jedva cekam da zazvoni zvono za kraj poslednjeg casa i izletim iz skole. Kada dodjem u internat, prvo sto radim jeste presvlacenje, a onda odlazim na rucak. Posto danas nisam stigla za rucak, odlucila sam da rucam Wellnes i cokoladno mleko.








Naravno dok zavrsavam sa ruckom, pregledam novosti na drustvenim mrezama, onda pustim muziku i posredim sobu.
Kada imam puno da ucim, onda popijem kafu (nes).




Nakon toga obicno obavim obaveze koje su vezane za skolu (ucenje, prepisivanje lekcija, itd), pa posle toga kada ostane vremena, pogledam neku seriju ili slusam muziku.













-Etoo, dosli smo do kraja jos jenog posta, nadam se da vam se dopadaa.❤




7 коментара:

  1. Super post! I čestitam ti na 8,6K pregleda, nek ih bude još više! ♥ ♥ :)

    Novi post je na blogu, ako želiš pogledaj ↓
    https://blogvivalavida3.blogspot.rs/2017/12/purple-magic-banggood-necklaces-haul.html

    ОдговориИзбриши
  2. Ajoj jako divan nacin za procodjenje popodneva. Moja je rutina skroz drugacija te mi je zato ovaj post jako interesantan. Cesititam na ovom broju pregleda, zaista je zasluzeno!Odlican post draga moja!

    Visit me,Hope see you soon. Maleficent

    ОдговориИзбриши
  3. Zanimljiv način provođenja vremena poslije škole. Mislim da je interesantno. Iskreno, nisam znala da živiš u internatu, ali bih voljela da i o tome napišeš post ❤❤❤

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  4. Post je super :) Slikee odlicne.
    Ako zelis da se medusobno zapratimo, ostavi komentar na ovom postu --> http://beautyshapes3.blogspot.hr/2017/11/floral-ripped-outfit-gamiss-zaful.html

    ОдговориИзбриши
  5. Odličan post! Ja slično radim poslije škole, jedva čekam da dođem doma haha *-*
    Ako imaš vremena pročitaj moj novi post -> This is my life

    ОдговориИзбриши
  6. Zanimljiva rutina. :) Meni je blogorođendan bio u petak prošli, a rođendan mi je za 20 dana, tačnije 23. decembra. :D Eto neke sličnosti. :)

    Napisala sam novi post, pa ako te zanima, pogledaj https://andjelina-svastara.blogspot.rs/2017/12/prvi-roendan-bloga.html . :)

    ОдговориИзбриши