недеља, 15. јул 2018.

Recenzija ROYAL BEAUTY palete za oci

Zdravo svimaaa, eto mene ponovo sa vama. Nadam se da me niste zaboravili. Znam da me nije bilo dugo, ali sta da radim, trudicu se da nekako nadoknadim.
Danas sam tu da sa vama podelim svoje misljenje o jednom proizvodu.
Naravno upitanju je sminnka tj. paleta senki, pa pocnimo sa postoom....

Paleta izgleda ovako:








Dobila sam je pre par meseci na poklon. Kupljena je u kiku u  Italiji. Nedavno sam isprobala par senki i mogu vam reci da sam pre zadovoljna. Paletica se sastoji od dvanaest senki od kojih su sest plavih nijansi, jedna crna,siva i cetiti nijanse ljubicaste boje.Nekoliko njih imaju pomalo glitera u sebi. Ja sam paleticu prvi put isprobala kada sam radila look sestri za maturu, i zaista je predobro, kombinovala sam dve plave nijanse koje su se prelepo uklopile. Sivu senku sam jednom prilikom isprobala umesto olovke za obrve i takodje je jako lepo izgledalo. Senke su jako postojne, look je do kraja maturske veceri ostao isti kao i na pocetku.nista se nije mrdnulo ni razmazalo. Jako sa zadovoljna ovom paletom. Uvrstila bih je u palete za svecanije prilike. Takodje, jako je preporucljiva za putovanja, ambalaza nije prevelika, a cak poseduje i ogledalce. Tako da sve preporuke.






- Ako vam se dopada ovakav tip postova slobodno komentarisite i bice ih jos.
Pozdravljam vas do sledeceg posta. 😊






6 коментара:

  1. Meni se dopadaju postovi u kojima je recenzija šminke, posebno one koju nisam probala. Nisam probala ovu paletu senki, ali izgleda odlično. :)

    www.minnieart.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Paleta je super.Dopada mi se,jer su boje neobicne i zato sto preovladava plava,koja mi je omiljena boja.<3

    sweet-dreams-14.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Predivne nijanse se nalaze u ovoj paleti. Jako mi se sviđaju.

    http://www.exclusivebeautydiary.com

    ОдговориИзбриши
  4. Odlican post i jako volim Kiko sminku, odlicna je :))

    Novi post
    https://sassyprimadonna.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  5. Dipada mi se recenzija, jer ovaj proizvod nisam probala, i jako je super čuti mišljenje drugih kada je u pitanju kozmetika,nijanse su jako lepe. Što relativno znači da ne bih omanula ☺

    ОдговориИзбриши