петак, 1. јануар 2016.

Favorites 2015

-Zdravo svima..Eto jos jedna godina je ostala iza nas,godina koja ce nam ostati u secanju...Sinoc sam pokusala da pisem kao neki kratki post o prosloj godini,ali nisam imala dovoljno inspiracije pa sam ipak odustala..Ali obecala sam sebi da cu koliko kog budem mogla u ovoj godini pokusati da pisem postove..Necu napraviti neki redosled jer  verovatno nece uvek biti vremena za blog,pored naporne skole..Za danas mi je palo napamet da napisem post na temu 'FAVORITI 2015' nema ih moza bas mnogo ali nema veze..Pocnimo sa postom da ne duzim uvod sada ♥♥♥♥

1.MAKEUP

 -Prvo cu vam nesto pisati o ovom puderu..Ovaj compactni puder kupila sam u nekoji manjoj parfimeriji i kostao je oko 250 dinara..Kupila sam apsolutno na slepo samo zato sto mi je bilo kakav puder bio potreban i cena ovog mi je jako odgovarala,pa reko zasto ga ne bih isprobala..Imam ga 2 meseca vec cak mozda i malo duze i jos uvek ga koristim..Moj je u broju 5 i boja je onako odgovarajuca za dnevnu varijantu...Mat je,nema shimera u sebi i bas se zato nalazi u godisnjim favoritima.
  -Zatim BB krema..Ovu BB kremu takodje koristim duze vreme,kupila sam je u lilly-u za 249 dinara..Mislim da je jako pristupacna cena ovog prizvoda i dalje je imate u lilly-u..Sto se tice prekrivenosti ne prekriva previse,ali je za mene dobra..Bila mi je super tokom leta dok su bile vrucine jer je jako lagana na licu.
    -Sledeca stvar jeste BABY LIPS u nijansi beach kiss..Takodje drogerijiski proizvod,jako je postojan na usnama i jako se sporo trosi..On je neke nezne boje sa blagim sjajem,idealan je i za skolu..Preporucujem svima.
    -U favoritima ove godine se nasao i jedan dezedorans...Ovaj dezedorans sam dobila za rodjendan,ja ne znam kako da prevedem ime ove biljke ili sta god,ali dezedorans jako lepo mirise i jako je postojan..
   -Poslednji favorit od kozmetike jeste  Rexona dezedorans u stiku sa mirisom aloe vere,odlican je i sve pohvale kakoza njega tako i za njegovu cenu..Cena mu je oko 200 dinara i preporucujem ga apsolutno svima.. ♥♥



2.OBUCA

-Sto se tice obuce imam samo 2 favorita,,Prvi favorit su mi ove duboke bele starke..Kupila sam ih na SAFRANOVOM sajtu bile su na nekoji akciji i jako su udobne,nosila sam ih kad kog je bilo prilika za to.



-Sledeci favorit godine su ove crne patike sa sljkicama..One imaju potpeticu ali su stvarno udobne,mogu da se nose i za elegantnije prilike i za svaki dan..Ja sam ih dobila za rodjendan,mislim da su placene oko 2500 dinara. :) ♥


3.SALOVI

-Tokom zime i sami znate da vam je potreban bar jedan sal..Ja sam pre par dana kupila ovakav sivi sal..Takve salove imate apsolutno svuda i jako su aktuelni ♥♥
-Ovaj sal je moj favoritt ♥♥



-I to bi bilo to za ovaj post..Nadam se da vam se dopada..Pisite mi predloge za sledeci post ♥♥



14 коментара:

  1. Great post! xx

    Would you like to follow each other?
    If the answer is yes, please follow me on the both of my blogs :

    http://living-like-v.blogspot.com/
    http://staliaisbae.blogspot.com/

    And let me know in the comments of my newest posts so I can follow you back!

    xx

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican post!Oba para patika su prelapa,a sto se tice beauty stvari,sve su odlicne!Javi mi se ukoliko zelis da uradimo collab...Svaka cast za blog,jako lepo pises!

    anjasworld1.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  3. Odlični favoriti, gde su ti uzeli patike crne?svidja mi se tvoj blog.
    Ps.imaš novog čitaoca
    Www.makeupnroses.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ♥
      Inace patike sam dobila za rodjendan,tako da ne znam gde su kupljene ♥

      Избриши
  4. Sviđa mi se post! :D Mogla bi napisati sljedeći post npr. tvoja jutarnja rutina ili što je u tvojoj torbi :)
    MOžeš pogledati moj blog ako želiš i učlaniti se jer ja sam se učlanila na tvoj :D

    http://catherinehere.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  5. Imam ovu Velneinu BB kremu i ne prekriva previše,ali za cenu je dobra.Sjajan post ☺
    http://natalijabeauty.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  6. Fenomenalan post, dusice! Sve si ,,majstorski" napisala, prelijepo je, ali ono stvarno. Uzivala sam dok sam citala post, a naslov mi se posebno svidio. Srecna Nova godina, puno srece i nadam se da ce ti se planovi za 2016 ostvariti. Pogledaj moj blog i uclani se ako zelis, uzvratit cu.

    lejlaleca.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Patike su predivne. Drage devojke posetite moj novi blog http://missbabybluelove.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши