четвртак, 25. мај 2017.

AVON TRUE PUDER RECENZIJA

Heey ljudii.
Vracam se na blog posle duzeg perioda.. Potrudicu se da sto cesce izbacujem postove na blogu, medjutim svi vi znate da je pocelo drugo polugodiste tako da mozda ne bude postova bas svakoga dana..
Danasnji post ce biti malo drugaciji od ostalih postova na ovom blogu.. Zapravo radi se o recenziji.
Recenzija AVON TRUE color pudera... Ovaj puder sam dobila i koristim ga vec duzi period.Meni odgovara nijansa Nude.Ja mislim da ga ima u jos par nijansi..Za cenu nisam tacno sigurna, ali misim da ne kosta vise od 500 dinara.. Prekrivenost je odlicna. Puder je mat, sto se meni jako svidja.. Takodje je ambalaza odlicno odradjena, lepo se zatvara, tako da vam bez problema moze svakodnevno biti u torbi. Bocica sadrzi 30ml proizvoda, a ovaj puder inace koristim vec 3-4 meseca.Puder je jako postojan na licu..Sto se mirisa tice, nista specijlno, ali nije neprijatan.
Preporucujem vam ovaj proizvod, u koliko ste vec probale pisite mi vasa misljenjaa..
Moja ocena: 10/10
To bi bilo to, nadam se da vam se dopadaju ovakvi postovi.
Lublim vas!



2 коментара:

  1. Drago mi je da si se vratila, koristila sam ovaj puder, odnosno podlogu za pduer, ali sam ga koristila samo kao puder, dobar je i lagan na licu, ali mu je prekrivna moć jako niska

    Delilah's Stories

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман27. мај 2017. 17:11

    Pre svega, drago mi je da si se vratla blogovanju. Jedva čekam još postova. Što se tiče ovog pudera, čula sam za njega ali ga ne koristim. Nakupila sam mnogo pudera, i čekam da potrošim nekoliko pa da kupim druge. Sigurna sam da će na mojoj listi biti i ovaj.

    Top 5 Alisha Marie Videos | laAdda​​

    ОдговориИзбриши